De ceva timp, nici nu stiu sigur daca de cand am început sa beau cafea, am devenit f elitista, imi doresc din cand in cand o cafea buna. Ce inseamna cafea buna? Ei... nu stiu sa explic, dar imi face impresia ca laptele are un rol f imp, probabil si cafeaua. Efectiv nu stiu sa explic, inca nu sunt atat de rafinata incat sa stiu ce note ale cafelei imi plac, ce da aroma care imi place, etc. De cand cu pandemia parca apreciez si mai mult o cafea buna.
Dupa ce am nascut, de teama ca nu mai doarme copilul, am devenit experta in cafea decofeinizata, pentru ca prima grija e sa beau o cafea normala si ulterior ajung la ceva cafenea (cand ajung sau vine tazz pe la noi sa ne aduca).
Ieri am primit o cafea de la Starbucks, decofeinizata, chipurile de sarbatoare, cu aroma de gingerbread. Pe vremuri ma incantau siropurile, acum nu prea, caut cafeaua aia cremoasa pe care nu o pot face acasa. Toate bune si frumoase, cafeaua de dar nu se cauta la dinti ( da, da, știu ca nu asa se zice) doar ca la final am dat de ceva consistenta biscuitoasa. Mi-a amintit de copilarie cumva, cand beam ceai si inmuiam biscuiti populari in el. M-am gandit si ca cel care a preparat_o lua micul dejun - biscuiti petit beur si l-a busit rasul la gluma colegului in timp ce imi prepara mie cafeaua. Ce sa zic? O incantare. Groaznica cafea mai au la Starbucks, pana si la 5togo e mai buna. Muhahah!
Photo: pixabey.com
Comments
Post a Comment